Effnet lanserar nya produkter och söker nya kollegor

Vi arbetar med 5G-utveckling i teknikens framkant och bygger en 5G-protokollstack anpassad för både terminaler samt open RAN-baserade högt modulära basstationer.

Om du söker nya utmaningar så är du välkommen att följa med oss på den här spännande resan. Vi granskar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att ansöka.

Hur ser din arbetsdag ut och vad erbjuder vi på Effnet?

Du arbetar som en del av ett Agilt utvecklingsteam som tillsammans tar fram ny funktionalitet till våra befintliga produkter samt nya produkter. Du programmerar i C/C++ med stöd och funktionalitet från den senaste versionen av C++-standarden. Du använder Linux på ARM- och Intelprocessorer men utvecklar plattformsoberonde program med högsta kvalitet och prestanda. Du kommer att lära dig att jobba med ledande teknologi inom 5G, NB-IoT, backhaul- och satellitkommunikation. Effnet erbjuder en utvecklande arbetsmiljö med duktiga arbetskamrater. Det är en berikande och spännande erfarenhet att arbeta med kunder från hela världen, från stora och välkända företag till startups. Som systemutvecklare hos Effnet kommer du att arbeta med hela processen, framför allt produktutveckling, programmering, test och support. Vi har en effektiv utvecklingsprocess baserad på delande av idéer och kunskap samt granskande av utfört arbete för att förbättra kvaliteten.

Vårt kontor är beläget i Luleå men vi har god vana med att samarbeta på distans, så är du rätt person kan du arbeta från var du vill.

Vem trivs här?

Vi ser att du är civilingenjör eller motsvarande inom relevant område med intresse för att utvecklas inom befintliga områden samt lära dig nya områden. Du har god erfarenhet och ett genuint intresse av programutveckling i C/C++ samt är duktig i olika skriptspråk. Vi ser även att du har goda kunskaper i tal och skrift, på både engelska och svenska.

Som person ser vi att du är driftig och självständig. Vi tror att du är bra på att komma med nya idéer som bidrar till fortsatt vidareutveckling och effektivisering.

Är du intresserad?

Kontakta oss på careers@effnet.com eller kika förbi på en kaffe.