Careers

Effnet växer och söker nu en ny kollega

Effnet är den ledande leverantören i världen av produkter som effektiviserar kommunikation över IP-nätverk. Vår största produkt är programvarufamiljen Effnet Header Compression som används av många kunder över hela världen, små och stora, inom olika marknader, bl.a. 4G, IoT, industriell kommunikation och satellitkommunikation. Vår teknologi och våra produkter har gett oss en helt unik position på marknaden och vår breda kundbas har gett oss en stabil plattform att stå på då vi utvecklar nya produkter; produkter som du har stora möjligheter att påverka utformningen av.

Hur ser din arbetsdag ut?

Effnet utvecklar ledande teknik inom digital kommunikation. Vi utvecklar och säljer programvarufamiljen Effnet Header Compression som används inom bl.a. 4G, IoT, industriell kommunikation och satellitkommunikation.

Nu söker vi en systemutvecklare till vårt kontor i Luleå, dock är vi öppen för alternativ att arbeta hemifrån. Som systemutvecklare hos Effnet kommer du att arbeta med hela processen, framför allt produktutveckling, programmering, test och support.

Vem trivs här?

Vi ser att du är civilingenjör och har några års erfarenhet från telekombranschen. Du har god erfarenhet och ett genuint intresse av programutveckling i C och av datorkommunikation. Vidare ser vi också gärna att du har implementations- och/eller testerfarenhet av LTE-protokollstacken. Vi ser även att du har goda kunskaper i tal och skrift, på både engelska och svenska.

Som person ser vi att du är driftig och självständig. Vi tror att du är bra på att komma med nya idéer som bidrar till fortsatt vidareutveckling och effektivisering.

Tjänstens omfattning

Tjänsten avser en heltids tillsvidareanställning hos oss på Effnet.

Är du intresserad?

Ansökan sker genom att du registrerar dig på adecco.se. Bifoga cv och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Henna Carnudd, 070- 315 39 96, henna.carnudd@adecco.se.