Effnet lanserar nya produkter och söker nya kollegor

Effnet är den ledande leverantören i världen av produkter som effektiviserar IP-nätverk och kommunikation. Våra kunder finns över hela världen, små och stora, inom olika marknader, bl.a. mobiltelefoni, IoT, industriell kommunikation och satellitkommunikation. Vi utvecklar nu en 4G/5G-protokollstack med hög kvalitet, prestanda och flexibilitet som passar för många olika tillämpningar, t.ex. mobiltelefoner, IoT-terminaler, stora och små basstationer eller i molnet i virtualiserad form.

Hur ser din arbetsdag ut och vad erbjuder vi på Effnet?

Du programmerar i C/C++. Du använder Linux på ARM- och Intelprocessorer men utvecklar plattformsoberonde program med högsta kvalitet och prestanda. Du kommer att lära dig att jobba med ledande teknologi inom 5G, NB-IoT, backhaul- och satellitkommunikation. Effnet erbjuder en utvecklande arbetsmiljö med duktiga arbetskamrater. Det är en berikande och spännande erfarenhet att arbeta med kunder från hela världen, från stora och välkända till startups. Som systemutvecklare hos Effnet kommer du att arbeta med hela processen, framför allt produktutveckling, programmering, test och support. Vi har en effektiv utvecklingsprocess baserad på delande av ideer och kunskap samt granskande av utfört arbete för att förbättra kvaliteten.

Vårt kontor är beläget i Luleå men vi har god vana med att samarbeta på distans, så är du rätt person kan du arbeta från var du vill.

Vem trivs här?

Vi ser att du är civilingenjör. Du har god erfarenhet och ett genuint intresse av programutveckling i C/C++ samt är duktig i olika skriptspråk. Vi ser även att du har goda kunskaper i tal och skrift, på både engelska och svenska.

Som person ser vi att du är driftig och självständig. Vi tror att du är bra på att komma med nya idéer som bidrar till fortsatt vidareutveckling och effektivisering.

Är du intresserad?

Kontakta oss på careers@effnet.com eller kika förbi på en kaffe.

Länk till annonsen på Adecco